Circulars

  • CEIP Jaume Fornaris i Taltavull

Sant Antoni

Date: gener 14, 2019 Author: admin Categories: Circulars, Noticies

Benvolgudes famílies,

Per la present vos comunicam que amb motiu de la festa de Sant Antoni, el proper dimecres 16 de gener a les 10.30 hores tenim previst el tradicional berenar de torrada i per aquest fet us demanam la col·laboració d’un euro que podeu dur fins el mateix dia (hi haurà pa amb llangonissa, botifarró i llom). L’ AMIPA pagarà l’euro dels seus socis.

Els pares que pogueu ajudar a repartir la torrada podeu venir a les 10:30h.

L’hora prevista de la visita del dimoni és a les 11.00 hores i  les classes acabaran a les 13 hores. A l´arribada del dimoni obrirem les portes del centre per tal que les famílies hi puguin accedir. El servei de menjador acabarà a les 15:00h.

Recordau que dijous 17 de gener és festiu a Son Servera.

Gràcies.

L’equip directiu