Circulars

  • CEIP Jaume Fornaris i Taltavull

MATRICULACIÓ CURS 2019-20

Date: març 15, 2019 Author: admin Categories: Circulars, Noticies

Benvolgudes famílies,

Vos informam que dia 25 de març comença el període d’escolarització dels alumnes de 3 anys. Teniu fins dia 5 d’abril per entregar les sol.licituds a la secretaria del centre, preferentment dilluns, dimecres i divendres de les 9:00h a les 14:00h.

Haureu d’imprimir la sol.licitud que trobareu a continuació, o bé heu de venir a recollir-la abans a secretaria. També podreu fer el tràmit de manera telemàtica, però en aquest  cas l’heu d’imprimir i entregar la sol.licitud amb tota la documentació a secretaria.

FORMULARI DE SOL·LICITUD

La resta de cursos han de fer la sol.licitud des del 13 al 17 de MAIG. Recordau que els alumnes d’infantil que ja estan matriculats al centre no han de fer cap sol.licitud per començar primària.

Per a més informació clicau AQUÍ

IMG_4747